Ons verhaal

Ons verhaal

Nadat wij bij een aantal bewindvoerders hadden gewerkt en ervaringen hebben opgedaan. Zijn wij, Amanda en Jacky onze droom achternagegaan. Samen hebben wij ervoor gekozen om onze handen ineen te slaan en Team Bewind op te richten.

Het uithanden geven van je geldzaken is iets wat veel mensen niet willen. Begrijpelijk, maar toch is dit door bepaalde omstandigheden soms de beste keuze. Wij hebben daarom gekeken naar wat wij belangrijk zouden vinden als wij onze financiën uit handen zouden moeten geven en hebben dit teruggebracht in onze naam, missie en visie. Als bewindvoerder willen wij niet boven onze klanten (mensen) staan, maar naast elkaar en staat persoonlijke aandacht voorop.

Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat het bewind slaagt. Wij vinden het belangrijk om niet alleen te kijken naar de financiën, maar ook naar de klant (jou) zelf. Zijn er nog andere zaken waar onze klanten hulp bij nodig hebben? Dan kijken we samen naar andere hulpverleners die daarbij kunnen helpen.

Als professioneel beschermingsbewindvoerder gaan wij altijd zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om. Alleen met toestemming delen wij jouw gegevens. Wanneer er beslissingen gemaakt moeten worden, dan doen wij dit in overleg met jou. Naast de financiën gaan wij ook kijken naar wensen en anderen doelen. Hiervoor maken wij een plan van aanpak die past bij jouw situatie. 

Wil je ons als bewindvoerder? Neem dan contact met ons op.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind