Heeft u schulden?

Heeft u schulden?

Wij helpen u bij het aflossen van uw schulden

Wanneer je één betalingsachterstand hebt, hoeft dit niet meteen te betekenen dat je financiële problemen hebt. Wanneer er meerdere betalingsachterstanden ontstaan en je deze schulden bij meer dan drie verschillende bedrijven hebt, wordt het al een stuk lastiger om deze zelfstandig op te lossen

Echter is het niet onmogelijk maar het vraagt wel een hoop van je als persoon. Veel mensen vinden het lastig om deze zelf op te lossen omdat zij niet weten waar zij moeten beginnen. Op de site van het Nibud vind je informatie over hoe je kan voorkomen dat jouw schulden problematisch worden.

Schulden worden o.a. problematisch wanneer je meer uitgaven hebt als dat je krijgt aan inkomsten. Hierdoor kan het gebeuren dat je regelmatig rood staat op je bankrekening. Dit alles kan ervoor zorgen dat ook belangrijke rekeningen, zoals de huur, niet meer betaald worden omdat je banksaldo te laag is. Na drie maanden huurachterstand dreigt de verhuurder met een ontruiming. Wanneer je je energierekeningen niet meer betaalt zal de energieleverancier je uiteindelijk afsluiten. 

Team Bewind is een klein kantoor voor beschermingsbewind waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij hebben gekozen voor de naam Team Bewind omdat wij erin geloven dat door samen te werken iedereen meer kan bereiken. Jij dus ook!

Iedere situatie is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig. Wij kijken samen met onze cliënten welke aanpak het beste bij hun situatie past. Voor cliënten bij wie het bewind tijdelijk is willen wij, wanneer zij daar klaar voor zijn, zoveel mogelijk betrekken in het proces en meenemen in de keuzes die wij als bewindvoerder moeten maken. Zo willen wij onze cliënten leren om te gaan met hun financiën zodat zij dit uiteindelijk weer zelf kunnen doen en ons nooit meer nodig zullen hebben. 

Wil je meer informatie of heb je onze hulp nodig? Neem contact met ons: 023-303-5343 of stuur een e-mail naar contact@teambewind.nl

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind