Bewindvoering ouderen Hoofddorp

Bewindvoering ouderen Hoofddorp door Team Bewind

Wanneer we ouder worden kan het door lichamelijke en/of psychische problemen steeds lastiger worden om zelf de financiën onder controle te houden. Zeker wanneer iemand door een ziekte zoals dementie niet langer in staat is zelf de financiën te doen, is het noodzakelijk om deze taak over te dragen. In veel gevallen neemt de familie de financiën over, maar dit is niet altijd mogelijk of wenselijk. 

 

Je bent niet alleen!

Ervaar je stress van je financiën en heb je hierdoor geldzorgen?

Neem direct contact op

Een bewindvoerder zoals Team Bewind kan op zo’n moment iemands financiën volledig op zich nemen. Na een intakegesprek beslist een rechter of de bewindvoering voor ouderen in Hoofddorp en omgeving door Team Bewind kan worden gestart.

 

Wanneer bewindvoering voor ouderen Hoofddorp?

Over het algemeen wordt er overgegaan op bewindvoering wanneer iemand door psychische of lichamelijke problemen geen grip meer heeft op zijn financiën. Op die manier kan worden voorkomen dat iemand in ernstige financiële problemen terecht komt. Er kan ook bewindvoering opgelegd worden wanneer er al sprake is van ernstige schulden.

 

Men kiest vaak voor bewindvoering voor ouderen in Hoofddorp wanneer het niet meer mogelijk is om zelf de financiën te doen. Een bewindvoerder kan dan alle financiële taken op zich nemen. Indien mogelijk en wenselijk kan de oudere nauw betrokken blijven bij de financiële beslissingen die door de bewindvoerder genomen worden.

bel ons
 

Bewindvoering in de zorg Hoofddorp

Team Bewind staat bekend om de bewindvoering in de zorg in Hoofddorp. Al veel ouderen of familieleden hebben in goed vertrouwen gekozen voor Team Bewind. De taken die de bewindvoerder op zich neemt omvat alle financiële taken die je maar kunt bedenken. Natuurlijk wordt er een budget opgesteld en worden openstaande rekeningen betaald. Daarnaast wordt de belastingaangifte verzorgd en worden toeslagen aangevraagd. Maak vandaag nog een afspraak met Team Bewind als jij ook op zoek bent naar professioneel beschermingsbewind in Hoofddorp.

 

Ben je opzoek naar een bewindvoerder in Hoofddorp? 

Neem contact op

 

Voordelen van de bewindvoerder in Hoofddorp

  • Één vast contactpersoon

  • Snel contact

  • Persoonlijke aandacht staat voorop

  • Toegankelijk voor iedereen

  • Samen vormen wij één team

  • Wij passen onze werkwijze aan op ieder zijn persoonlijke situatie

 

Overstappen van bewindvoerder in Hoofddorp

Ben je op dit moment niet tevreden met je huidige bewindvoerder in Hoofddorp? En wil je overstappen van bewindvoerder? Wanneer je zeker weet dat je huidige bewindvoerder niet bij je past en je niet meer door één deur kan met je bewindvoerder, dan is het mogelijk om van bewindvoerder te veranderen.
 

Wij nemen dan contact op met jouw huidige bewindvoerder om te zogen voor een soepele overdracht waar jij geen stress van zal ervaren.