Bewindvoering in Hoorn

Bewindvoering in Hoorn en omstreken

Als je in de regio van Hoorn woont en je bent in de situatie beland dat het je niet lukt om maandelijks rond te komen, dan kan bewindvoering in Hoorn en omstreken mogelijk iets voor je betekenen. Je hoeft geen bewindvoering aan te vragen als het een enkele betalingsachterstand betreft die je zelf kunt verhelpen. 

 

Je bent niet alleen!

Ervaar je stress van je financiën en heb je hierdoor geldzorgen?

Neem direct contact op

Wanneer meerdere instellingen en bedrijven echter nog geld van je krijgen en je geen idee hebt hoe je van deze schulden af kunt komen, dan kun je Team Bewind om hulp vragen. Ook wanneer er nog geen schulden zijn ontstaan, maar je niet langer in staat bent om je geldzaken te regelen, kun je gebruikmaken van onze diensten.

Voor een bewindvoerder in Hoorn kiezen

Je kunt zelf voor een bewindvoerder in Hoorn kiezen om je financiën op orde te krijgen, maar je kunt ook voor beschermingsbewind zijn aangemeld door iemand anders. Je kunt hierbij denken aan naasten als je ouders of je kinderen, maar ook aan je partner of je broer of zus. Nadat wij de aanvraag voor beschermingsbewind hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

 

Deze eerste afspraak met ons kun je zien als een intakegesprek en zal binnen 14 dagen, gerekend vanaf de ontvangst van de aanmelding, plaatsvinden in een omgeving waar jij je prettig voelt. Vervolgens dienen we een verzoek in bij de rechtbank en als we de beschikking van de rechter hebben ontvangen, dan kunnen we van start gaan met een plan van aanpak.

bel ons
 

Een bewindvoerder inschakelen in Hoorn

Een bewindvoerder inschakelen in Hoorn is een manier om veel geregel dat geldzaken betreft uit handen te geven. De bewindvoerders van Team Bewind zullen onder andere controleren of je je inkomsten ontvangt en berekenen hoeveel leefgeld je ontvangt om onder andere boodschappen te kunnen kopen. Ook neemt de bewindvoerder je post in ontvangst en controleert deze. Er zal worden gezorgd dat het contact met bedrijven en instanties die nog geld van je tegoed hebben via Team Bewind verloopt, zodat jij je hier niet langer zorgen over hoeft te maken. Als op een gegeven ogenblik blijkt dat je er klaar voor bent om verder betrokken te worden in het proces, dan zal Team Bewind dit zeker niet nalaten. Het is tenslotte de bedoeling dat je uiteindelijk zelf goed met je geld kunt omgaan en daarbij niet langer anderen nodig hebt.

 

Ben je opzoek naar een bewindvoerder in Hoorn? 

Neem contact op

 

Voordelen van de bewindvoerder in Hoorn

  • Één vast contactpersoon

  • Snel contact

  • Persoonlijke aandacht staat voorop

  • Toegankelijk voor iedereen

  • Samen vormen wij één team

  • Wij passen onze werkwijze aan op ieder zijn persoonlijke situatie

 

Overstappen van bewindvoerder in Hoorn

Ben je op dit moment niet tevreden met je huidige bewindvoerder in Hoorn? En wil je overstappen van bewindvoerder? Wanneer je zeker weet dat je huidige bewindvoerder niet bij je past en je niet meer door één deur kan met je bewindvoerder, dan is het mogelijk om van bewindvoerder te veranderen.
 

Wij nemen dan contact op met jouw huidige bewindvoerder om te zogen voor een soepele overdracht waar jij geen stress van zal ervaren.