Bewindvoering Amstelveen

Wanneer kun je bewindvoering in Amstelveen aanvragen?

Als het je niet goed lukt om je financiële situatie onder controle te houden, dan loop je het risico dat er schulden ontstaan. Deze schulden zullen, wanneer je niet tijdig je rekeningen betaalt, oplopen tot een punt dat ze problematisch worden. Waar een enkele betalingsachterstand niet direct inhoudt dat je onoverkomelijke problemen hebt, zal het hebben van meerdere achterstanden bij diverse bedrijven een stuk ingewikkelder zijn om zelf op te lossen. 

 

Je bent niet alleen!

Ervaar je stress van je financiën en heb je hierdoor geldzorgen?

Neem direct contact op

Je kunt bewindvoering in Amstelveen aanvragen op het moment dat je denkt dat het je niet zelfstandig gaat lukken om je financiële problemen op te lossen. Je kunt bewindvoering aanvragen voor jezelf, maar ook als naaste of sociaal werker van iemand met problematische schulden kun je deze stap naar een betere situatie zetten. 

Een bewindvoerder in Amstelveen neemt je zorgen uit handen

Als je eenmaal hebt besloten om voor een bewindvoerder in Amstelveen te kiezen, dan zal er in de eerste instantie een intakegesprek plaatsvinden. Wij zullen jouw persoonlijke situatie onder de loep nemen, zodat er een plan kan worden opgesteld om jou van je schulden te verlossen. We zullen een verzoek tot bewindvoering indienen bij de rechtbank en zodra wij de beschikking van de rechtbank hebben ontvangen, zullen we je financiën in kaart brengen. De bedrijven die jij nog geld schuldig bent, maar ook de instanties waar je geld van ontvangt vragen we om de correspondentie via Team Bewind te laten verlopen. De stress die het openen van enveloppen je voorheen mogelijk opleverde, wordt jou op deze manier uit handen genomen. Ook zullen wij bekijken welke manier van het oplossen van financiële problemen de beste oplossing is in jouw situatie.

bel ons
 

Een bewindvoerder inschakelen in Amstelveen

Je kunt een bewindvoerder inschakelen in Amstelveen door van maandag tot en met donderdag telefonisch contact met ons op te nemen tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Wanneer je ons belt buiten deze tijden, kun je onze voicemail inspreken. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen. Je kunt Team Bewind ook bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen met een verzoek. Ons doel is om, wanneer het een bewind van tijdelijke aard betreft, jou zo veel mogelijk te betrekken in het bewindvoeringsproces, zodat je straks geheel zelfstandig een gezonde, financiële situatie in stand kun houden en ons daarbij helemaal niet meer nodig hebt.

 

Ben je opzoek naar een bewindvoerder in Amstelveen? 

Neem contact op

 

Voordelen van de bewindvoerder in Amstelveen

  • Één vast contactpersoon

  • Snel contact

  • Persoonlijke aandacht staat voorop

  • Toegankelijk voor iedereen

  • Samen vormen wij één team

  • Wij passen onze werkwijze aan op ieder zijn persoonlijke situatie

Overstappen van bewindvoerder in Amstelveen

Ben je op dit moment niet tevreden met je huidige bewindvoerder in Amstelveen? En wil je overstappen van bewindvoerder? Wanneer je zeker weet dat je huidige bewindvoerder niet bij je past en je niet meer door één deur kan met je bewindvoerder, dan is het mogelijk om van bewindvoerder te veranderen.

Wij nemen dan contact op met jouw huidige bewindvoerder om te zogen voor een soepele overdracht waar jij geen stress van zal ervaren.