Bewindvoering in Almere

Bewindvoering in Almere

Heb je hulp nodig met je financiën en ben je opzoek naar een bewindvoerder in Almere? Team Bewind is werkzaam als bewindvoerder in omgeving Almere.
 

Team Bewind helpt inwoners van de gemeente Almere en omgeving met het beheren van de financiën. Dit doen wij voor mensen die dit (tijdelijk) zelf niet meer kunnen. Het zelf niet meer kunnen beheren van de financiën kan onder andere komen door het hebben van problematische schulden of door lichamelijke of psychische problemen.

 

Je bent niet alleen!

Ervaar je stress van je financiën en heb je hierdoor geldzorgen?

Neem direct contact op

Heb je schulden en blijf je brieven, e-mails en telefoontjes ontvangen van schuldeisers of staat zelfs de deurwaarder bij je voor de deur?
 

Wij begrijpen heel goed dat je hierdoor stress krijgt en je je machteloos kan voelen. Team Bewind wil deze gevoelens graag bij je wegnemen. Wij kunnen je adviseren en kijken naar alle mogelijke oplossingen.
 

Wanneer beschermingsbewind voor jou de oplossing is nemen wij alles m.b.t. jouw financiën over zodat er voor jou rust ontstaat.  Team Bewind werkt ook samen met andere professionals in omgeving Almere om jou zo goed mogelijk te helpen.

 

Team Bewind werkt samen met andere professionals in Almere

Ben jij een professional in omgeving Almere en hebben jouw klanten ook financiële problemen? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe Team Bewind jouw klanten kan helpen.
 

Voor een zorgprofessional zijn de financiële zaken van de klant vaak een bijkomstigheid die veel tijd in beslag kan nemen. Wanneer dit het geval is, kunnen wij hierin ondersteuning bieden. Op deze manier heb jij als zorgprofessional meer ruimte voor jouw eigen werkzaamheden en zorgen we samen voor maatwerk.

bel ons
 

 

Wat doet de bewindvoerder in Almere voor jou?

Wanneer beschermingsbewind voor jou een passende oplossing is gaat Team Bewind voor jou aan de slag.
 

Je krijgt een eigen bewindvoerder die zorg draagt voor jouw financiën en zorgt voor persoonlijk contact. De bewindvoerder beheert op dat moment al jouw inkomsten, uitgaven en eventuele aanwezige schulden. Zelf hoef je je dan geen zorgen meer te maken over het beheer. De bewindvoerder zorgt ervoor dat jouw financiën weer overzichtelijk zijn en jij krijgt van de bewindvoerder wekelijks of maandelijks leefgeld. Je kan ten alle tijden je eigen financiën inzien.
 

De bewindvoerder kijkt samen naar andere doelen die je wilt behalen en stelt hiervoor samen met jou een plan op. Mocht er meer hulp nodig zijn op andere gebieden dan gaat de bewindvoerder samen met jou opzoek naar passende hulp in Almere en omgeving.

 

Ben je opzoek naar een bewindvoerder in Almere? 

Neem contact op

 

Voordelen van de bewindvoerder in Almere

  • Één vast contactpersoon

  • Snel contact

  • Persoonlijke aandacht staat voorop

  • Toegankelijk voor iedereen

  • Samen vormen wij één team

  • Wij passen onze werkwijze aan op ieder zijn persoonlijke situatie

 

Overstappen van bewindvoerder in Almere

Ben je op dit moment niet tevreden met je huidige bewindvoerder in Almere? En wil je overstappen van bewindvoerder? Wanneer je zeker weet dat je huidige bewindvoerder niet bij je past en je niet meer door één deur kan met je bewindvoerder, dan is het mogelijk om van bewindvoerder te veranderen.
 

Wij nemen dan contact op met jouw huidige bewindvoerder om te zogen voor een soepele overdracht waar jij geen stress van zal ervaren.